Tropische Fruitbowl met Mango ijs

Een tropische fruitbowl is een heerlijk en gezond gerecht dat perfect is voor een zomerse dag. Het is gemakkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. In dit blogbericht leggen we uit hoe je een tropische fruitbowl met mango ijs kunt maken.

Bereidingswijze

Snijd al het fruit in kleine stukjes en doe deze in een kom. Haal het mango ijs uit de vriezer en haal de ijsblokjes uit de vorm. Doe de ijsblokjes bij het fruit in de kom. Mix alles goed door elkaar.

Recept voor zelfgemaakt mango ijs

Glazen kom met mango ijs Tropische Fruitbowl met Mango ijs

Benodigdheden

Bereidingswijze

Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees van de pit af. Pureer het vruchtvlees met een staafmixer of in een blender. Voeg de yoghurt en de honing toe en meng alles goed door elkaar. Giet het mengsel in een ijsblokjesvorm en plaats deze in de vriezer. Laat het ijs minimaal 4 uur bevriezen.

Serveertip

Nu is het tijd om je tropische fruitbowl te serveren. Je kunt deze serveren in een kom of in een uitgeholde ananas voor een extra tropisch effect. Garneer de bowl met wat extra fruit en eventueel wat kokosrasp.

Conclusie

Een tropische fruitbowl met mango ijs is een heerlijk en gezond gerecht dat perfect is voor warme zomerse dagen. Het is gemakkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Probeer het zelf eens uit en laat je verrassen door de heerlijke smaken. Geniet ervan!

Meer recepten

Misschien vind je dit ook interessant

Laat een reactie achter