Limoentaart met kiwi en rode bananen

Als je op zoek bent naar een heerlijk dessert dat zowel zoet als zuur is, dan is limoentaart met kiwi en rode bananen een uitstekende optie. Deze taart is een perfecte combinatie van de frisse smaak van limoenen, het zoete van kiwi’s en het exotische van rode bananen. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken en het is een geweldige manier om indruk te maken op je gasten.

limoentaart met kiwi en rode bananen

Benodigdheden

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Meng de Nizza kruimels, gesmolten boter en suiker in een kom. Druk het mengsel in een ingevette taartvorm en bak het 10 minuten in de oven.
  • In een andere kom, meng je de eierdooiers, gecondenseerde melk en limoensap. Giet het mengsel in de taartvorm en bak het nog 15 minuten in de oven.
  • Laat de taart afkoelen en versier het met de plakjes kiwi en rode banaan.

Waarom is het zo goed?

Limoentaart met kiwi en rode bananen is niet alleen heerlijk, maar het is ook nog eens gezond. Limoenen zijn rijk aan vitamine C en antioxidanten, terwijl kiwi’s en rode bananen rijk zijn aan vitamine C, vitamine K en vezels. Bovendien is dit recept eenvoudig te maken en duurt het niet lang om te bereiden.

Conclusie

Kortom, wanneer je op zoek bent naar een heerlijke en gezonde dessertoptie, dan is limoentaart met kiwi en rode bananen een uitstekende keuze. Het is eenvoudig te maken, goed voor je gezondheid en zal zeker indruk maken op je gasten. Probeer dit recept vandaag nog en geniet van de heerlijke smaken van limoen, kiwi en rode banaan.

Meer recepten

Misschien vind je dit ook interessant