Waarom is kokoswater zo gezond na het sporten?

Waarom is kokoswater zo gezond na het sporten?

De vele sportdranken die tegenwoordig op de markt zijn, zitten boordevol kunstmatige elektrolyten, vitaminen en mineralen. Het is een goede manier om aan te vullen wat je tijdens het sporten bent verloren. Een goede hydratatie is essentieel voor een optimale gezondheid.

Kokoswater van een jonge kokosnoot is een effectieve manier om je lichaam te re-hydrateren omdat het rijk is aan elektrolyten zoals kalium, natrium, calcium en magnesium. Kokoswater heeft een licht verfrissende smaak en het bevat weinig calorieën, dus het kan je helpen om gehydrateerd te blijven zonder extra calorieën aan je dieet toe te voegen.

Als je een snelle energieboost nodig hebt, geeft kokoswater je lichaam wat het nodig heeft. Water van een kokosnoot heeft natuurlijke suikers die net genoeg koolhydraten bevatten om je de energie te geven die je nodig hebt als je je moe voelt, maar niet te veel waardoor je je futloos voelt.

Meer feitjes & weetjes

Lucuma poeder

Wat is Lucuma poeder?

Wat is Lucuma poeder? Lucuma poeder is een superfood dat oorspronkelijk uit de hooglanden van Peru komt. Het wordt al eeuwenlang door inheemse volkeren in

Lees verder »

Laat een reactie achter

Scroll naar top