De gezondste snacks ter wereld!

De volgende lijst met tropisch fruit zal een echte traktatie zijn voor alle fijnproevers die er zijn. Het is tijd om al die ongezonde snacks te vergeten en deze gezonde vruchten in je dieet op te nemen! Hierbij de gezondste snacks ter wereld!

De gezondste snacks ter wereld! (4)

Passievrucht: Deze kleine, eivormige vrucht heeft een dunne schil en een zoete, pittige smaak. Het kan worden gegeten zoals het is of worden gebruikt bij het maken van desserts.

 

Papaya: Dit is misschien niet het meest populaire tropische fruit, maar het is zeker een van de gezondste! Papaja’s zijn rijk aan vitamine A, C, E en K die essentieel zijn voor het functioneren van ons lichaam. Ze bevatten ook mineralen zoals kalium, calcium

De gezondste snacks ter wereld! (2)
De gezondste snacks ter wereld! (3)

Mangosteen: Deze vrucht wordt ook wel ‘de koningin der vruchten‘ genoemd vanwege zijn voortreffelijke smaak. Je kunt deze vrucht gemakkelijk herkennen aan zijn paarse schil en wit vruchtvlees. De beste manier om deze vrucht te eten is door hem in partjes te snijden.

Meer feitjes & weetjes

Lucuma poeder

Wat is Lucuma poeder?

Wat is Lucuma poeder? Lucuma poeder is een superfood dat oorspronkelijk uit de hooglanden van Peru komt. Het wordt al eeuwenlang door inheemse volkeren in

Lees verder »

Laat een reactie achter

Scroll naar top