De gezondste snacks ter wereld!

Eeen bord vol exotisch fruit

Snacks eten kan een geweldige manier zijn om je lichaam van brandstof te voorzien en jezelf te vermaken. En als het op snacks aankomt, is er geen betere optie dan exotisch fruit

Deze heerlijke, gezonde snacks zitten boordevol essentiële vitamines en mineralen die je kunnen helpen de hele dag energiek te blijven. Van zoete en sappige mangistan tot knapperige passievrucht – ontdek ’s werelds gezondste snacks en geef je smaakpapillen iets nieuws!

Passievrucht

De passievrucht behoort, samen met maracuja, granadilla en curuba, tot de passiflora familie. Deze kleine, eivormige vrucht heeft een dunne schil en een zoete, pittige smaak. Passievrucht kan worden gegeten recht uit de schil of worden gebruikt bij het maken van desserts.

Passievrucht opgesneden
Halve papaya gelegen op een bananenblad met daarnaast een bordje gesneden papaya.

Papaya

Papaya is een erg bekend tropisch fruit over de hele wereld. Papaya is een erg gezonde vrucht en zit bomvol mineralen en vitamines! Papaja’s zijn rijk aan vitamine A, C, E en K die essentieel zijn voor het functioneren van ons lichaam. Ze bevatten ook mineralen zoals kalium, calcium

Halve papaya gelegen op een bananenblad met daarnaast een bordje gesneden papaya.

Mangosteen

De mangistan wordt ook wel ‘de koningin der vruchten’ genoemd vanwege haar voortreffelijke smaak. Je kunt de mangosteen gemakkelijk herkennen aan haar paarse schil en wit vruchtvlees. De beste manier om mangistan te eten is door de schil open te breken en de witte partjes kan je zo eten. 

De gezondste snacks ter wereld! (3)

Gerelateerde vruchten

Meer feitjes & weetjes

Laat een reactie achter