Tamarillo Chutney
Bereidingswijze
Stap 1. Zorg voor een schone werkplek
Stap 2. Was de vruchten
Stap 3. Snijdt een kruisje in iedere tamarillo
Stap 4. Leg de tamarillo’s in een bak kokend water tot de schil loslaat
Stap 5. Doe de tamarillo’s in een pan en voeg de knoflook en ui toe
Stap 6. Snijd de carambola en voeg deze toe
Stap 7. Bak het geheel vervolgens ca. 3 min op middelhoog vuur
Stap 8. Voeg de kruiden toe en roer het geheel door elkaar
Stap 9. Roer het alles door elkaar
Stap 10. Zet het vuur laag en laat het geheel circa 20- 25 minuten staan
Stap 11. Nadat het goed ingedikt is kun je de tamarillo chutney in een gesteriliseerde pot doen
Serveertip
Voeg eventueel wat rozijnen toe, zo behoudt je een spicy en zoete combinatie.