Tropisch kerstdessert

Nog geen dessert voor kerst gevonden? Maak dan van deze kerst een kleurrijke en onvergetelijke kerst! Wij helpen jou daar graag bij en bieden de mogelijkheid om deze kerst indruk te maken met dit bijzondere tropisch kerstdessert! Een dessert wat in 5 minuten op tafel staat. Niet alleen bijzonder en lekker, nee! Met dit recept draag je ook nog eens jouw steentje bij aan de algehele gezondheid van je familie, vrienden en jezelf!

Bereidingswijze

Je kunt het recept ook bereiden met andere vruchten het is maar net wat je wilt maken! Al met al is de bereiding van dit recept zeer gemakkelijk. Hieronder een korte uitleg over hoe wij dit tropisch fruit recept hebben gemaakt! 

Stap 1. Zorg ervoor dat je werkplek schoon is

Stap 2. Snijdt de papaya of baby ananas doormidden en hol de vrucht uit. 

(Het uithollen van een vrucht gaat gemakkelijk met een meloenlepel)

Stap 3. Maak leuke creaties met behulp van een klein mesje of een aardappelschilmesje 

Stap 4. Vul de opengesneden vruchten met pitahaya, carambola en ander lekkers 

Stap 5. Maak het bord mooi op met ingesneden fruit en presenteer deze aan je familie en vrienden!

Variatie tip

Een van de beste manieren om je tropisch kerstdessert te verbeteren is door het te besprenkelen met kokos schaafsel en kaneelpoeder. Niet alleen voegt het een heerlijke smaak toe, maar het geeft ook een prachtige textuur aan je dessert. Je kunt ook experimenteren met andere toppings zoals vers fruit of gesmolten chocolade om je dessert nog verder te verbeteren. 

Het is belangrijk om te onthouden dat het combineren van verschillende smaken en texturen de sleutel is tot een succesvol dessert. Dus waarom probeer je niet wat verschillende combinaties uit om te zien wat het beste werkt voor jouw unieke smaakpapillen?

Gerelateerde vruchten

Meer recepten

Misschien vind je dit ook interessant